Президентът Румен Радев и министър-председателят на Китай Ли Къцян са обсъдили

...
Президентът Румен Радев и министър-председателят на Китай Ли Къцян са обсъдили
Коментари Харесай

Радев и премиерът на Китай обсъдиха създаването на Център за перспективни изследвания

Президентът Румен Радев и министър-председателят на Китай Ли Къцян са разискали основаването на Център за перспективни проучвания по време на срещата си през днешния ден в София.
 Подписахме с Китай за тунел под Шипка и четири автомагистрали  Китайският министър председател персонално се е заел с АЕЦ Белене  Китайските карти ще се одобряват на всички места в България  Борисов посрещна премиера на Китай (галерия)
" Президентът на България ми предложи една концепция - за основаването на нов проучвателен център в София. Това е доста добра концепция ", сподели Къцян на среща с президента Радев.

„ Утре ще се организира Срещата на върха сред държавните ръководители от Централна и Източна Европа. Тогава желая да разглася, че в София ще се учредява този център “, съобщи той.

Президентът Радев съобщи, че " си коства да проучим концепцията " за създаване на Център за перспективни проучвания в София. 

По думите на Радев центърът ще работи в направленията, които " досега ни стопират - неналичието на задоволително информация, не положително познаване на стандарти, процедури и модели на действие на двете страни “.

Според президента центърът може да спомага за координацията на плановете в икономическата и във всички други сфери в района.

Един подобен център може да увеличи неимоверно доста успеваемостта на нашите връзки и да спомага за координацията на плановете в икономическата и всички други сфери в нашия район, изясни Радев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР